Vem är jag?



En charmigt förvirrad tjej på 27 år som söker meningen med livet och tror sig vara på rätt spår. Satsar för fullt på mina drömmar och lever en för det mesta lycklig relation, med mannen i mitt liv ♥ ♥ ♥ sen får vi inte glömma, världens gosigaste katt Shanti, min älskade bäbis som förgyller mina dagar!

onsdag, augusti 20, 2008

Sex and the city

Det finns nog inget mer genialiskt än Sex and the City!
Jag tycker man alltid får ut något efter att ha sett ett avsnitt, även om man redan sett det förut.
Det är så mysigt på något sätt och kanske precis det vi människor söker, en stark vänskap trygg kärlek och våga lita på att det existerar för just mig elle dig. Jag känner mig som en blandning av Miranda och Carre.. Jag tänker inte avslöja varför, ni som känner mig får lisa ut det. Kvällens avsnitt var roligt och handlade om spel:

Carrie och tjejerna spenderar helgen i Atlantic City och på ett Casino. Meningen är att dom ska ha en tjejhelg och umgås, det är i alla fall vad Carrie har räknat med. Där glider dom runt, bor i lyxswit och borde ha det bra, men det blir inte riktigt som Carrie har tänkt sig. Samantha är upptagen med att vakta sin kavaljer, så att han inte är otrogen med de vackra hotellstäderskorna, utan någon succe. Charlotte har ålderskomplex och känner sig osexig, så hon måste byta klädstil för att få uppmärksamhet, Miranda är fullt upptagen med att spela, spela och spela. Carrie vill ha en gruppbild på henne och vännerna, men det finns inget utrymme för det, något kommer alltid emellan, hon känner sig istället åsidosatt. Carrie får en 1000 Dollar chip av en kille hon hjälpt att vinna. Som i de flesta avsnitt skriver Carrie sin spalt och kvällens tankar riktar sig åt spel i all ära "Hur kommer det sig att vi spelar om vi vet att banken alltid vinner?"
I slutet sitter hon ensam vid ett roulette bord och placerar 1000D Svart 36.. Spänningen stiger.... Ska det bli ett klassiskt Hollywood slut, hon vinner alla pengar och lever lycklig i alla sina dagar........ och kulan stannar..... På ett helt annat nummer..
Underbart! Jakten efter högsta vinsten slutar oftast med zero, sjyst verklighets skildring.
Det är terapi för mig. Fungerar perfekt i alla lägen. Var och såg Sex and the City filmen ensam en eftermidda när ja var uttråkad och jag lovar.. Har aldrig skrattat och gråtit så mycket på en och samma gång, genialiskt som sagt.

2 kommentarer:

Weronika sa...

*skrattar*...Såg avsnittet jag oxå. Läser din blogg så gott som varje dag. Hoppas att allt är bra med dej därnere. By the way - när kommer du uppåt igen då?

Kram & Kärlek!

Knisse sa...

Hellu gumman! Kul att öra från dig, roligt att du läser. :) Jag mår jätte bra här nere.. Hur är det hemma?? Kanske kommer upp till Jul.. Ha det bäst. Kram