Vem är jag?



En charmigt förvirrad tjej på 27 år som söker meningen med livet och tror sig vara på rätt spår. Satsar för fullt på mina drömmar och lever en för det mesta lycklig relation, med mannen i mitt liv ♥ ♥ ♥ sen får vi inte glömma, världens gosigaste katt Shanti, min älskade bäbis som förgyller mina dagar!

fredag, mars 06, 2009

I morgon fyller jag år!

Hello människor!
I kväll väljer jag frivilligt att vara hemma och chilla. Ska ha en
"Ta hand om mig själv och se på film" Känns jätte mysigt och blir perfekt för jag känner mig lite off i kväll. Skönt att välja egentid framför hänga ute med folks i kväll, brukar normalt välja att hänga ute. Har laddat upp med nagellack, ansiktsmask, peppar chips massa täcken o kuddar och Shanti. *myys myys*

Har vart på möte tidigare och spelat lite kort med min nya partner in crime, det är så roligt att jag hittat en tjej som är lika kortspels galen som jag är. Någon som förstår att Mulle inte handlar om att hålla fast vid gamla beteenden, utan faktiskt är ett kortspel som kräver att man använder hjärnan lite.

Igår satte jag upp lappar i centrum om att sälja mina möbler...
Väldigt otacksamt, för dom är redan nedrivna. Sån suger verkligen, med tanke på att jag anstängt mig och göra dom här lapparna noggrant. Får väll bara sätta upp nya och se glad ut, antar jag.
Nu till något roligare...

I morgon fyller jag år!
Det ska jag fira med träning och efter det åker jag direkt hem till en vän, vi ska laga Thai-food och ha tjejkväll. Sen blir det utgång,
vi ska se Petter och jag ser fram emot det jätte mycket.
Har inte varit ut på krogen på väldigt länge. Har en känsla av att det kommer bli fett roligt.. Lite ångest, vet inte vad jag ska ha på mig för kläder riktigt och jag har varken tid eller råd att köpa något nytt, så jag lär väll typ tillbringa större delen av natten med att välja en sjyst outfit, om jag känner mig själv rätt.
Köpte faktiskt en födelsedagspressent till mig idag...
En elektrik tandborde! Hörde av en vän att dom är bra, så det var väll en sjyst pressent, med tanke på att jag ändå gör en total renovering i käften. Det är viktigt att raspa nötterna med omsorg, har till och med använt tandtråd i kväll, min tandläkare kommer bli nöjd.

Nu ska jag hoppa in i duschen.. Sen blir det film, antingen:
The shining eller De 12 apornas arme.
Beslutsångest! Varför visar dom ofta två bra klassiker samtidigt??? Förra veckan var det: De omutbara och Schinderslist.
Så ibland är det bara skit och finns ingenting att se på. Kollade på Wedding singer tidigare i kväll, den för mig tillbaka till min första riktiga relation med en kille jag var tillsammans med i drygt tre år. Det var den första filmen vi såg tillsammans.
På tiden då man var ung och oskyldig...
På återseende!

7 kommentarer:

sofie sa...

grattis på 26årsdagen i förskott....du det är nästan 100% att jag ska till barcelona!!!!då kan vi träffas där roligt va..

Knisse sa...

Åhh va skoj!! Kuuul, vi måste ses!!kanske kan bo på samma ställe tom? kramar

Anonym sa...

gratttis vännen:)
hopaps att livet e ok så här runt 26 års dagen.. läser din blogg o blir glad, det va inte länge sen vi va i thailand och allt var så nytt för dig...
KUL!
sen ser jag att du har en succe blogg;) kan du hjälpa mig att länka till våran hemsida och blogg??!!
www.punkt26.se
www.punkt26.blogspot.com

kramar Jake

Caroline sa...

Älskade vännen!

Grattis på din födelsedag... Hoppas att den blir en dag att minnas!

Massa kärlek!

Weronika sa...

GRATTIS på födelsedagen. Hoppas att du får en minnesvärd dag. Kramar& Kärlek

Anonym sa...

Grattis Grattis Grattis!!!!
kramar vda.blogg.se

Helena sa...

Grattis hoppas du har en jätte fin dag!!
Jag åker oxå till Barcelona..nån måste juh ha en radar på sofie så hon inte går vilse =)så vi ses nog där bland dom andra 60.000 personerna!!